Brenda “trurit” të Google (Foto)

Google ka zbuluar qendrat e të dhënave që mundësojnë shërbimet që ofron firma në të gjithë botën.

Auto & Tek

23/08/2015 16:38

Firma ka publikuar foto të labirintit të kompjuterave që procesojnë kërkimet në internet, tregojnë video në YouTube dhe shpërndajnë email-e për milionë persona.

Google sqaroi se ka në dispozicion mbi 100 000 servera që komunikojnë me njëri-tjetrin me një shpejtësi 10Gb/s në rrjetin “Jupiter”./Topchannel

Google 2Google 3Google 4Google 5Google 6Google 7Google 8