Bora Zemani dhe Atdhe Xheravina ndalohen nga policia, ishin bashkë në veturë?

13:07 | 4 Dhjetor 2021

Marrëdhenia Bora Atdhe ka qenë e përfolur prej kohësh, por asnjëherë nuk është zbuluar si qëndron e vërteta.

Ndonëse Bora nuk e ka pranuar asnjëherë, Atdheu m ëpas e ka kthyer në një lojë duke bërë lojëra fjalësh në intervistat që ka dhënë.

Së fundmi, Kryefjala.com ka siguruar një foto të Borës dhe Atdheut në makinën e këtij të fundit, teksa janë ndaluar nga policia.

Sipas kësaj medie, Bora është brenda në makinë dhe Atdheu jashtë duke folur me policët.