Biskota e shpëtuar nga Titaniku, sapo u shit për 15,000 funta (FOTO)

Një biskotë e cila për pak ishte fundosur bashkë me Titanikun sapo është shitur për £15,000 në ankand.

Fun

27/10/2015 11:43

Pos kësaj nuk ishte as biskotë me çokollatë.

Një koleksionues i Greqisë i kishte shpenzuar kursimet e veta që ta blejë një biskotë e cila ishte pjesë e kutisë mbijetuese në një nga anijet e shpëtimit të Titanikut.

Liverpool Echo raporton se ishte shitur £5,000 më shumë sesa që ishte parashikuar, transmeton lajmi.net.

And it wasn't even chocolate (Picture: PA Wire)

Kjo biskotë ishte shpëtuar nga James Fenwick, i cili ishte pasagjer në SS Carpathia, i cili i kishte marrë mbijetuesit e Titanikut.

Zotëri Fenwick e kishte mbajtur biskotën në një zarf në të cilin kishte shkruar: “Biskotë ‘PILOT’ nga anija e shpëtimit të Titanikut, Prill 1912”.

RMS Titanik e cila supozohej se nuk fundoset, e kishte goditur një ajsberg gjatë rrugëtimit të saj nga Southampton për në New York City.

Ajo ishte fundosur brenda 3 orëve dhe 1,500 pasagjerë kishin vdekur.

Fundosja e Titanikut është më e famshmja në histori.

Por a ja vlen £15,000 për një biskotë? (Lajmi.net)