Beyonce seksi në bikini

Ju mund ta shihni se sa seksi është ajo në skenë kur këndon dhe kur performon. Mirëpo, ajo duket edhe më tërheqëse në bikini, teksa e shijoi një pushim të shkurtër në Xhamajka. Këngëtarja amerikane i shijoi rrezet e diellit, në një moment kur në SHBA është moti mjaft i ftohtë. 32 vjeçarja, nënë e…

ShowBiz

05/12/2013 14:00

Ju mund ta shihni se sa seksi është ajo në skenë kur këndon dhe kur performon. Mirëpo, ajo duket edhe më tërheqëse në bikini, teksa e shijoi një pushim të shkurtër në Xhamajka. Këngëtarja amerikane i shijoi rrezet e diellit, në një moment kur në SHBA është moti mjaft i ftohtë.

32 vjeçarja, nënë e një vajze dukej e relaksuar dhe një femër mjaft seksi. Ajo e kaloi këtë pushim së bashku me motrën e saj, Solange. Së fundmi flitej për një zbehje të lidhjes së Beyonce me bashkëshortin e saj, reperin Jay Z. Por, çifti i heshti spekuluesit, duke dalë disa herë së bashku, duke treguar se gjithçka në mes tyre është OK.