Beyonce dhe Jay Z janë ndarë për një vit, shkak Rihanna

Një libër për biografinë e Beyonce, që do të dalë së shpejti, tregon të pathënat për problemet mes çiftit të famshëm dhe skandalin në ashensor.

ShowBiz

23/10/2015 12:52

Libri biografik i paautorizuar, ‘Becoming Beyonce’ nga gazetari i njohur i showbizit J Randy Taraborelli nxjerrë shumë detaje nga lidhja e Beyonce dhe Jay Z, transmeton lajmi.net.

Ndër të tjera, Taraborelli thotë se Beyonce dhe Jay Z kanë qenë të ndarë për një vit, në vitin 2005, kur Jay Z ka zbuluar Rihannën dhe është foluar se ai ka një lidhje me të.

Edhepse, sipas tij, kjo ishte një taktikë nga vetë kompania e Jay Z, për t’u përhapur më shumë emri i Rihannas, por Beyonce, atëherë 24 vjeçare, nuk ka qenë e sigurt se çfarë të besojë dhe është ndarë nga Jay.

Ata nuk janë parë për një vit, derisa Beyonce është bindur e ata më pas edhe janë martuar dhe tani kanë një vajzë tre vjeçare bashkë, transmeton lajmi.net.

Por, pikërisht kjo ishte arsyeja e skandalit të vitit të kaluar në ashensorin e Met Gala, kur Solange, motra e vogël e Beyonce e ka sulmuar shefin e ‘Roc Nation’ kur ai ka shprehur dëshirën të shkojë në festën që ka organizuar Rihanna dhe kjo i ka thënë se ai nuk ka se për çfarë të shkojë atje.

Beyonce është në lidhje me Jay Z që nga viti 2000 ndërsa ajo ka pasur vetëm një lidhje para tij./Lajmi.net

Beyoncé and Jay Z separated for a year amid rumors the rapper was having an affair with Rihanna, an explosive new book claims. According to the theory it was in 2005, around the time this picture was taken and Rihanna, then 17, released her debut single. At the time, Jay Z was 35 years old and Beyoncé was 24 Jay Z took on Rihanna as his protegée when she was 17 and mastered the release of her debut single Pon De Replay. The pair have remained close throughout the decade since. They are pictured together here in 2010 Infamous night: The May 2014 incident in the elevator involving a physical altercation between Beyoncé's sister Solange and Jay is touched on in the unauthorised biography Coming soon: The book Becoming Beyoncé: The Untold Story touches on several parts of the 34-year-old singer's life as the author talked to several people from her inner-circle