Të Infektuar: 1123

Të Shëruar: 847

Të Vdekur: 30

BANKSY ka hapur park të lojërave, ja si duket |FOTO GALERI|

16:29 | 21 Gusht 2015

Banksy e përshkruan ‘tokën e tij të mrekullive’ si një park të lojërave për familje, por jo edhe për fëmijët’.

Kështu duket brendia e parkut të lojërave ‘Dismaland’ krijuar nga artisti i grafiteve Banksy, e që inspirimi dhe motivimi është krejtësisht nga parku i lojërave ‘Disneyland’ por dallimi mes tyre është jashtëzakonisht i madh.

‘Dismaland’ është një shfaqje 5-javëshe e vendosur në ndërtesës ‘Tropicana’ në Weston-super-Mare të Anglisë, një qytet bregdetar në Somerset.

Banksy e përshkruan ‘tokën e tij të mrekullive’ si një park të lojërave për familje, por jo edhe për fëmijët’ raporton BBC. /lajmi.net

Banksy describes his wonderland as a "family theme park unsuitable for children," according to the BBC.

No kidding.

The park features enough apocryphal Disney World imaginings to ruin a 5-year-old forever.

Why is this grim reaper in a bumper car?

Why is this selfie spot surrounded by blank space?

And why are these children stranded in a pond?

Why is she an imbecile?

And why is Willy jumping out of a toilet?

Dismaland is Banksy's biggest art show to date, and we're sure the crowds will gather.