“Astrit Dehari kishte lëndime në pjesën e kokës dhe qafës”

23:54 | 7 Nentor 2016

Astrit Dehari

Avokati Tomë Gashi, në “Ballë për Ballë” tha se në trupin e Astrit Deharit, janë gjetur edhe disa lëndime të jashtme, të cilat do të analizohen.

“Ai ka pasur lëndime në pjesë të kokës e qafës, por sido që të jetë, ato gjëra do të zbulohen”.

“Besoj që raporti i obduksionit nuk do të vonohet shumë. Krejt pyetja është aty se lëndimet a janë shkaktuar nga dikush tjetër apo vetë-shkaku? Kjo është punë e drejtësisë ligjore, për të vërtetuar shkaqet e pamundësisë së frymëmarrjes së Deharit, sepse asfiksia është shkaku kryesor i vdekjes së tij”.

“Kjo është një çështje që do ta lëmë në duar të ekspertëve”.