Apple zyrtarisht prezanton orën madhështore

Ora duket shumë e bukur dhe me një teknologji shumë të lartë.

Auto & Tek

09/03/2015 19:18

Apple është duke mbajtur një prezantim madhështor të pajisjeve të reja në San Francisko, dhe ne tani kemi pamjet e para të orës shumë të pritur.

Më poshtë janë disa prej pamjeve të orës së paraqitur gjatë kësaj mbrëmje. Për më shumë detaje rreth orës qëndroni me Lajmi.net.

Screen_Shot_2015-03-09_at_1.54.55_PM Screen_Shot_2015-03-09_at_1.55.52_PM Screen_Shot_2015-03-09_at_1.56.35_PM Screen_Shot_2015-03-09_at_1.57.16_PM Screen_Shot_2015-03-09_at_1.57.56_PM Screen_Shot_2015-03-09_at_1.58.47_PM Screen_Shot_2015-03-09_at_1.59.09_PM Screen_Shot_2015-03-09_at_1.59.33_PM Screen_Shot_2015-03-09_at_2.10.18_PM Screenshot_1