Të Infektuar: 19.328

Të Shëruar: 15.434

Të Vdekur: 678

Apple zbulon datën e lansimit të iPhone 12

11:49 | 7 Tetor 2020

Apple do të tregojë telefonin në një ngjarje më 13 tetor.

Normalisht, telefonat e Apple janë vënë në shitje një javë e gjysmë pasi ato zbulohen, gjë që do të sugjeronte që telefoni të lirohej rreth 23 tetorit pasi lansimi do të jetë më 13 tetor, transmeton lajmi.net.

Por këtë vit kompania devijon nga orari i saj i zakonshëm, dhe data e lëshimit mund të ndryshohet në përputhje me rrethanat.

Apple pritet të lëshojë të paktën katër versione të iPhone 12: dy madhësi të telefonit normal, dhe dy nga modeli “pro”.

Karakteristikat e reja pritet të përfshijnë një ridizajn që do të ndjekë formën më drejtkëndore të iPad Pro, një sensor lidar për thellësi të ndjeshme dhe të përmirësuar të energjisë së përpunimit. /Lajmi.net/