Apple sërish thyen rekord me shitjet e iPhone

Me më shumë se 13 milion njësi të shitura në tri ditët e para pas paraqitjes në treg, iPhone 6s dhe iPhone 6S Plus kanë tejkaluar shumicën e pritjeve të tregut, dhe analistët reaguan pozitivisht ndaj njoftimit nga Apple.

Auto & Tek

29/09/2015 11:10

Maynard Um nga Wells Fargo lëshoi një shënim për investitorët, një kopje e të cilës u sigurua nga AppleInsider, në të cilën ai ka llogaritur se shifrat e iPhone 6s u rritën me njësi-për-shtet.

Për Um, shitjet e forta parë fundjavë e 6s iPhone dhe 6s Plus nënkuptojnë që njësitë e shitura gjatë muajit dhjetor do të jetë më të mira kur krahasohen me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar, për ta arritur një tremujor tjetër me rekord për kompaninë amerikane. /Telegrafi