Apple do të sjellë një ekran të ri në iPhone 7

Lajme të reja për celularin e ardhshëm iPhone 7. Pritet që Apple të ndryshojë teknologjinë e ekranit të iPhone.

Auto & Tek

28/11/2015 17:32

Apple është gati që të ndryshojë teknologjinë e ekranit të iPhone. Thuhet se Apple do të fillojë të përdorë një teknologji OLED për ekranin e iPhone 7, në mënyrë që ekrani të ketë një kualitet më të lartë të ngjyrave.

Përdorimi i teknologjisë së tillë të ekrani ofron disa përparësi – ekrani do të jetë më i ndritshëm dhe ngjyrat do të jenë të më të qarta, transmeton lajmi.net.

Sigurisht, nëse Apple vendosë që ta përdorë një teknologji të tillë, ju mund të prisni një kampanjë reklamuese të teknologjisë, ku kompania thotë “ekrani më i mirë ndonjëherë në iPhone”.

iPhone 7 mund të lansohet në tremujorin e parë të vitit 2016. (lajmi.net)