Aplikacionet transmetuese që duhet t’i ketë secili smart TV

Përpara se të blini një televizor smart, me qasje në internet, sigurohuni të konsultoni edhe aplikacione që iu ndihmojnë në transmetimin e programeve të ndryshme.

Auto & Tek

30/12/2018 19:47

Mënyra më e lehtë, më e shpejtë për të gjetur këto aplikacione është të hapësh dyqanin e aplikacioneve në televizorin tënd – qoftë TV Roku, Samsung TV, Samsung, Sony, Vizio ose diçka tjetër – dhe të kërkoni një listë të aplikacioneve më të njohura.

Nëse televizori juaj vjen me një telekomandë zanore, gjithashtu mund t’i kërkoni ato në këtë mënyrë, transmeton lajmi.net.

Vini re që jo të gjitha këto aplikacione do të jenë të disponueshme në çdo smart TV.

Sidoqoftë, më poshtë mund të gjeni listen e aplikacioneve që rekomandohet t’i merrni në televizor.

– DirecTV Now

– FuboTV
– Hulu with Live TV
– Philo
– Playstation Vue
– Youtube TV
– NBC
– History. /Lajmi.net/