Alienët në Amerikë: Gjysmë milioni njerëz të gatshëm të sulmojnë Zonën 51

14:33 | 19 Korrik 2019

Teoritë konspirative thonë se qeveria e SHBA-ve janë duke i fsheur Alienët dhe UFO-të nga ata- dhe tani ata janë të determinuar të gjejnë dëshmi.

Më shumë se gjysmë milioni njerëz janë regjistruar për të “sulmuar” një baze të ushtrisë amerikane, ku sipas teorive konspirative thonë se gjenden alienët.

Eventi quhet “Ta sulmojmë zonën 51: Ata nuk mund të na ndalojnë të gjithë ne: “Do të takohemi të gjithë te kjo zonë  dhe të koordinojmë hyrjen tonë”, le t’i shohim këta alienë”, raporton “Sky News”.

Eventi do të mbahet me 29 shtator, dhe nuk është shaka. /Lajmi.net/