AKR nuk krijon skandale, thotë Pacolli

Presidenti i Aleancës Kosova e Re, BehgjetPacolli ka thënë në një tubim paraelektoral në Prishtinë se ai dhe kandidatët e partisë së tij kërkojnë votën lirshëm dhe ecin kryelartë.

Lajme

26/05/2014 19:44

Sipas tij, njerëzit në AKR nuk janë njerëz të skandaleve dhe propagandave të rreme. Ai ka thënë se pos profesionizmit politik, edhe investojnë, raporton KosovaPress.

Pacolli ka shtuar se programi i partisë së tij është program origjinal i tyre dhe nuk është i kopjuar dhe, sipas tij, ky program del nga kërkesat e qytetarëve.

Ai ka theksuar se Kosova ka nevojë për AKR-në, ndërsa ka shtuar se liberalizimi i vizave është prioritet i kësaj partie.