Të Infektuar: 1123

Të Shëruar: 847

Të Vdekur: 30

Ajo çfarë shihni së pari në këtë fotografi pasqyron fuqinë e mendjes që keni

14:54 | 15 Gusht 2019

Psikobiologu dhe fituesi i çmimit Nobel Roger W. Sperry zbuloi se 2 hemisferat e trurit – e majta dhe e djathta – funksionojnë ndryshe, dhe mënyra sesi mendoni se varet nga cila anë është mbizotëruese.

Bazuar në studimin e tij, ekzistojnë teste të shumta që mund të përcaktojnë procesin tuaj të mendimit dhe tiparet e personaliteti, transmeton lajmi.net.

Bright Side ka marrë për analizë disa teste dhe zgjodhi më efikasen për të zbuluar të fshehtat e personalitetit.

Cilën kafshë patë të parën?

Tani, rrëshqitni me gisht poshtë për të ditur më shumë rreth asaj se si mendja juaj funksionon, bazuar në cilën kafshë keni parë të parën.

Koka e tigrit

Hemisfera e majtë e trurit tuaj është më aktive se e djathta. Ju jeni një person analitik, shumë i orientuar drejt qëllimit dhe i organizuar. Kur përballeni me një problem ju prireni të jeni logjik, llogaritës dhe objektiv.

Ndër trajtat e personalitetit tuaj janë planifikimi, preciziteti, racionaliteti, logjika dhe të qenit real.

Majmunin e kacavjerrë në pemë

Hemisfera e duhur e trurit tuaj është më aktiv. Ju jeni një person kreativ, që është përplot ide të reja. Kur përballeni me një problem, mbështeteni më shpesh në intuitën tuaj, sesa në të menduarit kritik.

Ndër tiparet tuaja të personalitetit janë të qenit impulsiv, emotiv, kreativ dhe artistik, intuitiv dhe ëndërrues.

Mos harroni se 2 hemisferat e trurit nuk funksionojnë vetvetiu, përkundrazi ato punojnë së bashku dhe plotësojnë njëra-tjetrën. /Lajmi.net/