A keni provuar ndonjëherë picë me çokollatë dhe fruta mali? Ja si e vlerëson gazetari

Gazetari Adriatik Llugici ka shkuar në një nga lokalet e Prishtinës ku shërbehet një lloj i picës së veçantë. Pica për dallim nga ato të zakonshmet, në këtë vend shërbehet me çokollatë dhe fruta mali. Ndiqeni videon e plotë:

Fun

21/09/2023 15:27

Gazetari Adriatik Llugici ka shkuar në një nga lokalet e Prishtinës ku shërbehet një lloj i picës së veçantë.

Pica për dallim nga ato të zakonshmet, në këtë vend shërbehet me çokollatë dhe fruta mali.

Ndiqeni videon e plotë: