A jeni gati të njiheni me rrugët më të rrezikshme dhe më të frikshme në botë? (Video)

Një nga rrugët më të frikshme është Karakoram në Pakistan. Është pothuajse një ankth, lidh Kinën me Pakistanin përmes malit Karakoram.

Fun

06/03/2017 19:25

Khunjerab Pass në lartësinë 4693 m. Në kushtet e vështira të ndërtimit, kjo rrugë ka sakrifikuar mijëra njerëz, transmeton lajmi.net

Pakistani ka rrugë tepër të vështira, të cilat nuk mund të ndihmohen nga askush. Nanga Parbat është pika më e lartë rrugore në Himalaje, 8126 m lartësi mbidetare.

Rruga Bam ndodhet në Rusi dhe kalon përmes linjës hekurudhore të “Baikal Amur Mainline”
Nëpër këtë rrugë ka pasur raste që plot një muaj ju është dashur ta kalojnë rrugën.

Në videon më poshtë do të njiheni me rrugët tjera të cilat konsiderohen si më të rrezikshmet në botë. /Lajmi.net/

YouTube player