A është ky niveli më i lartë i budallallëkut?

Dailymail ka publikuar një video e cila shfaq një moment jo aq të zakonshëm. Një person mundohet të kryejë punë dhe ta largojë ujin që e kishte mbuluar vendin aty.

Fun

27/06/2018 17:03

Ndonëse e paqartë se ku ka ndodhur rasti, ky person tregon më së miri se çfarë do të thotë të bësh një budallallëk.

Me një kovë e merr ujin që e ka vërshuar vendin dhe atë e gjuan përtej një rrethoje po ashtu të mbushur me ujë.

Për ta parë këtë moment qesharak, klikojeni videon e mëposhtme: