A është ky luani më i madh që keni pare ndonjëherë?

17:48 | 19 Prill 2019

Dokumentarët me kafshë të egra na fascinojnë, jo vetëm për faktin se ato kafshë shpesh janë të mëdha, por edhe për shkathtësitë e tyre.

Mirëpo, shpesh kemi hasur në fotografi dhe video të ndryshme të kafshëve me madhësi të jashtëzakonshme.

I tillë është edhe ky luan, i cili është i rritur më shumë sesa që mund të mendoni.

Atë mund ta shihni në videon e mëposhtme që është postuar në Twitter. /Lajmi.net/