A duhet të investoni në Bitcoin këtë vit?

Kriptomonedhat janë padyshim pjesë e rëndësishme për vitin 2022.

Auto & Tek

04/01/2022 14:55

Me interesin për kriptovalutat që po bëhet gjithnjë e më i përhapur, rritja e Bitcoin është penguar disi nga shfaqja e monedhave rivale që synojnë të marrin vendin e parë të perceptuar nga lideri fillestar i tregut, transmeton lajmi.net.

A duhet të investoni në Bitcoin në vitin 2022?

Përsëri, mungesa e të dhënave që kemi nga historia e bën të vështirë për t’iu përgjigjur një pyetjeje të tillë, megjithëse modelet paraprake sugjerojnë se në tërësi viti 2022 mund të mos jetë një vit aq i suksesshëm për Bitcoin sa rezultoi 2021.

Kontrolli i shtuar i rregullsisë nuk ka ndihmuar dhe ka pasur luhatje intensive të çmimeve kohët e fundit, të cilat gjithmonë tentojnë të panikojnë investitorët.

Disa ekspertë kanë parashikuar se mund të ketë një rënie të mprehtë në vlerën e Bitcoin në muajt e parë të 2022. Ndoshta njerëzit duhet të mbajnë një sy në tregun për momentin në vend që të hidhen me kokë në investim. /Lajmi.net/