A do ta kishit provuar këtë çfarë ka bërë ky djalosh? (Video)

Ajo çfarë ka bërë ky djalosh është shumë e rrezikshme.

Fun

28/06/2018 19:10

Djaloshi ka luajtur lojën me thikë dhe gishta të dorës, me sy mbyllur dhe e ka kryer pa asnjë aksident, këtë nuk duhet ta provoni asesi, sepse pasojat mund të jenë të mëdha./Lajmi.net/

YouTube player