Të Infektuar: 8799

Të Shëruar: 4027

Të Vdekur: 249

7 gjërat që duhet të dini para se të bëni një tatuazh të bardhë

18:40 | 31 Korrik 2020

Tatuazhet me bojë të bardhë u bënë një trend i ri.

Kjo formë e artit të trupit është shumë më delikate në krahasim me tatuazhet me bojë të zezë, transmeton lajmi.net.

Para se të bëni një, është më mirë të njihni disa fakte dhe të jeni të sigurt që do të përputhet plotësisht me pritjet tuaja në të ardhmen.

 1. Shkoni vetëm tek artistë me përvojë.
  7 Things You Need to Know Before Getting a White Tattoo

Po, kjo vlen për të gjitha tatuazhet. Por tatuazhet me bojë të bardhë janë shumë më sfiduese për të bërë në mënyrë korrekte.

Për shkak të hollimit të shumicës së bojërave të bardha, duhet pak kohë dhe aftësi për të krijuar një tatuazh pikërisht ashtu siç dëshiron klienti. Për më tepër, është shumë më e vështirë të shihet bojë e bardhë në krahasim me bojën e zezë ndërsa e aplikoni atë në lëkurë.

 1. Tatuazhet e bardha nuk duken të mira në çdo ngjyrë të lëkurës.
  7 Things You Need to Know Before Getting a White Tattoo

Është një mundësi e shkëlqyeshme për njerëzit me lëkurë më të lehtë dhe mund ta fshihni lehtësisht me përbërjen në situata të caktuara.

Por megjithatë, ngjyra e lëkurës është faktori përcaktues se sa i dukshëm do të dalë tatuazhi juaj. Nëse lëkura juaj është shumë e zbehtë, ekziston një shans që arti i trupit tuaj nuk do të rezultojë aq mbresëlënës.

 1. Tatuazhet e bardha kërkojnë një dizajn të veçantë.
 2. 7 Things You Need to Know Before Getting a White Tattoo

Bojë e bardhë duhet të plotësojë idenë tuaj të tatuazhit sepse jo të gjitha modelet mund të ekzekutohen duke përdorur këtë ngjyrë.

Portretet e komplikuara nuk janë një ide kaq e shkëlqyeshme për bojën e bardhë. Mos hezitoni të kërkoni mendimin e artistit tuaj të tatuazheve apo edhe të disa artistëve.

 1. Tatuazhet e bardha zakonisht veniten më shpejtë.
  7 Things You Need to Know Before Getting a White Tattoo

Të gjitha tatuazhet veniten, dhe pas një numri të caktuar vitesh, ato nuk duken njësoj. Dhe boja e bardhë ka tendencë të ndryshojë ngjyrën e saj më shpejt se bojërat e tjerë, pasi një tatuazh plaket.

Pra, ekziston një mundësi e madhe që ju do të duhet ta rregulloni tatuazhin tuaj më shpesh sesa të ishte i zi.

 1. Tatuazhet e bardha mund të rrisin sipërfaqen e lëkurës.
  7 Things You Need to Know Before Getting a White Tattoo

Tatuazhet e bardha kanë tendencë ta bëjnë lëkurën tuaj të fryhet pak më shumë sesa tatuazhet e ngjyrave të tjera. Kjo ndodh sepse boja vendoset afër sipërfaqes së lëkurës vetëm për ta bërë ngjyrën më të dukshme.

 1. Boja e bardhë funksionon më mirë për të nxjerrë në pah se sa të përshkruaj.
  7 Things You Need to Know Before Getting a White Tattoo

Zakonisht, boja e bardhë përdoret për të nënvizuar tatuazhet e tjera sepse mund të ndihmojë në sigurimin e një forme më interesante.

Duket gjithashtu mbresëlënëse në kontrast me bojë të zezë. Ju mund t’i shihni shembujt e mësipërm. Pra, ka kuptim të shtojmë atë bojë të bardhë në dizajne të tjera për të sjellë dimension në ngjyrat e tjera.

 1. Ju mund të parandaloni që tatuazhi juaj të venitet para kohe.
  7 Things You Need to Know Before Getting a White Tattoo

Meqenëse tatuazhet me bojë të bardhë janë më të ndjeshme, nevojitet kujdes i veçantë për t’i parandaluar ato të zbehen shpejt.

Tatuazhet me bojë të bardhë kanë tendencë të gërryen shumë më tepër ndërsa shërohen në krahasim me tatuazhet e rregullta.

Mbroni tatuazhin tuaj nga dielli për një vit të tërë. Për këtë qëllim, mund të përdorni kremra specialë. /Lajmi.net/