66 ditë i humbur në det, shpëton mrekullisht (Video)

200 milje larg tokës, Louis Jordan ishte me anije kur u godit nga një stuhi e cila e ktheu anijen përmbys, transmeton lajmi.net

Fun

06/03/2017 14:07

Ai arriti të mbijetojë përmes peshqve të cilët kalonin sipër anijes, duke u munduar të iknin për shkak të frikës, të cilët i kapte si ushqim.

Jordan mbeti 66 ditë i vetëm në mes të detit dhe pas tërë kësaj kohe ai u duk plotësisht i ndotur dhe mes një anije kontenier.

Arriti të shpëtojë, dhe pas kësaj thirri babain e tij që t’i kërkojë falje për anijen që ishte prishur, duke u arsyetuar se nuk mundi ta rregullonte.

Motra e tij nuk e kishte humbur asnjëherë shpresën e kthimit.
Shikoni videon për të parë rrjedhën e kësaj ngjarjeje të trishtë me një fund të lumtur. /Lajmi.net/

YouTube player