5 gabimet që ndryshuan botën (Video)

Të gjithë kemi dëgjuar për Titanikun, anijen gjigande e cila i mori 1,500 jetë në oqean.

Fun

20/11/2016 21:47

Në videon më poshtë do të zbulojmë arsyen e rënies së Titanikut, shkruan lajmi.net.

Gjithashtu, do të mësojmë për vdekjen e Stalinit, pas sa ditësh ka vdekur dhe si ka vdekur. Përveç këtyre do të kuptojmë edhe tre kuriozitete të tjera, të cilat janë të dobishme për secilin njeri të shekullit 21 t’i dijë. /Lajmi.net/

YouTube player