Kurti s’i jep “pesë pare” për ndërkombëtarët, me video u drejtohet qytetarëve: Nuk mund të ketë individë apo grupe mbi shtetin

Kryeministrit të Republikës së Kosovës s’i bëjnë përshtypje kritikat e ndërkombëtarëve. Vetëm para pak çastesh, ai doli me një video-adresim, ku foli rreth situatës së krijuar, përcjell lajmi.net. Sipas tij, kryetarët shqiptarë të katër komunave veriore janë legjitimë. “Ekstremistët dhe milicët kanë emra të veçantë. Ata nuk janë populli. Komuniteti serb duhet të çlirohet prej…

Lajme

30/05/2023 19:10

Kryeministrit të Republikës së Kosovës s’i bëjnë përshtypje kritikat e ndërkombëtarëve.

Vetëm para pak çastesh, ai doli me një video-adresim, ku foli rreth situatës së krijuar, përcjell lajmi.net.

Sipas tij, kryetarët shqiptarë të katër komunave veriore janë legjitimë.

“Ekstremistët dhe milicët kanë emra të veçantë. Ata nuk janë populli. Komuniteti serb duhet të çlirohet prej tyre. Ne i kemi identifikuar shumicën e tyre dje dhe sot. Nuk mund të ketë individë e as grupe mbi ligjin e më të fuqishëm se shteti”, shkroi ndër tjerash ai.

Më poshtë edhe video-adresimi i plotë: