Bardhi dhe Melinda e “kallin” me “Ferrari”

Dyshja e këngëtarëve Bardhi dhe Melinda Ademi kanë lansuar këngën e tyre më të re “Ferrari” Është lansuar kënga “Ferrari” e dyshes Bardhi dhe Melinda Ademi. Kënga është tipike verore edhe pse jo shumë ritmike por mjaftueshëm e këndshme që të jetë një hit vere. Kjo këngë vjen pas që u paralajmërua nga dyshja dy…

ShowBiz

02/06/2023 21:30

Dyshja e këngëtarëve Bardhi dhe Melinda Ademi kanë lansuar këngën e tyre më të re “Ferrari”

Është lansuar kënga “Ferrari” e dyshes Bardhi dhe Melinda Ademi.

Kënga është tipike verore edhe pse jo shumë ritmike por mjaftueshëm e këndshme që të jetë një hit vere.

Kjo këngë vjen pas që u paralajmërua nga dyshja dy ditë më pari dhe është prodhim i SBS Entertainment.