S’ka të ndalur: Vazhdon rritja e çmimit të Bitcoin, i afrohet 60 mijëshit

Bitcoinit i është rritur sërish vlera. Në 24 orët e fundit, kriptovaluta më e vleshme në treg është rritur në vlerë për 1 mijë e 609 dollarë, shkruan lajmi.net. Vlera aktuale e shitjes së një njësie është 58 mijë e 686 dollarë. Në muajin e fundit, “Bitcoin-it” i është rritur vlera për mbi 16 mijë…

Auto & Tek

28/02/2024 09:43

Bitcoinit i është rritur sërish vlera.

Në 24 orët e fundit, kriptovaluta më e vleshme në treg është rritur në vlerë për 1 mijë e 609 dollarë, shkruan lajmi.net.

Vlera aktuale e shitjes së një njësie është 58 mijë e 686 dollarë.

Në muajin e fundit, “Bitcoin-it” i është rritur vlera për mbi 16 mijë dollarë.

Ky trend aktual i vlerësimit vë në pikëpyetje tregtarët e kriptovalutave dhe opinionin nëse do të thyhet rekordi  i çmimit më të lartë të arrirë ndonjëherë, që ishte mbi 68 mijë dollarë për një njësi. /Lajmi.net/