15 fotografitë që duhet t’i shikoni më shumë se 2 herë për t’i kuptuar

17:44 | 18 Prill 2019

Njerëzit janë të mësuar për të perceptuar botën përreth pa menduar aq shumë për të.

Truri ynë përpiqet të shpëtojë energjinë dhe qëndrueshmërinë e tij për punë të vërtetë të rëndësishme. Kjo është arsyeja pse sytë tanë shpesh mund të na mashtrojnë, transmeton lajmi.net.

Kësisoj autorët e disa fotografive e kuptuan atë që po ndodhte vetëm kur morën një vështrim më të afërt.

Ka kaq shumë iluzione optike të paraqitura në fotografi.

Bright Side u përpoq të mbledhë ato më interesante, të cilat mund t’i ndiqni më poshtë. /Lajmi.net/