Fillo mëngjesin me një tortë çokollate

Të fillosh mëngjesin me tortë çokollate është vërtetuar se mund të ju n dihmojë për të humbur në peshë.

Fun

09/02/2016 10:37

Mëngjesi i tyre përfshinte mëngjesin me 300 kalori ose një mëngjes me 660 kalori e që torta e tyre me çokollatë nuk mungonte, përcjellë Klan Kosova.

Sipas studiuesve mëngjesi është koha më e mirë për të konsumuar ëmbëlsira pasi që në atë kohë është procesi kur metabolizmii i trupit është më aktiv dhe mund t’i djegë kaloritë gjatë gjithë ditë, përcjellë Klan Kosova.

Një tortë çokollate përmban proteina dhe karbohidrate të cilët ndihmojnë në parandalimin e urisë ndaj ushqimeve të ëmbla përgjatë ditës.