10 personazhet më të kërkuar në Google

Google ka publikuar listën e personazheve të njohur më të kërkuar në internet gjatë këtij viti.

Auto & Tek

16/12/2016 16:26

Për shkak të zgjedhjeve në Amerikë, dy nga emrat më të kërkuar janë ata të fituesit dhe humbësit të këtyre zgjedhjeve.

Lista e plotë është si më poshtë:
1-Donald Trump
2-Hilary Clinton
3-Michael Phelps
4-Bernie Sanders
5-Steven Avery
6-Ryan Lochte
7-Simone Biles
8-Cam Newton
9-Usain Bolt
10-Kevin Durante