10 kafshët më të mëdha në planet (Video)

Gjirafa, elefanti, balena, foka, arinjtë, krokodili, janë vetëm disa prej kafshëve të cilat janë më të mëdhatë në planet.

Fun

22/11/2016 22:22

Por, në videon më poshtë ju do kuptoni edhe se cili është qeni më i madh në botë, lepuri më i madh, gjatësinë e tyre dhe shumëçka tjetër, shkruan lajmi.net.

Top dhjetëshja e kafshëve më të mëdha në planet ju presin që t’i njihni. /Lajmi.net/

YouTube player