10 destinacionet më të rrezikshme të turistëve (Video)

Peru bën pjesë ndër vendet turistike më të mira në botë, mirëpo është gjithashtu në top dhjetëshen më të rrezikshme, shkruan lajmi.net

Fun

23/11/2016 08:43

Grupet terroriste dhe shpërndarësit e drogës janë kudo, përveç në Maçu Piçu, i cili është i sigurt vetëm për shkakun që merr miliona dollarë nga turistët.

Bangkoku është gjithashtu vendi i cili vizitohet shumë mirëpo turistëve u vjedhen pasaportat, kuletat, çantat e gjërat tjera të vlefshme.

Këto janë vetëm dy nga 10 vendet më të rrezikshme në botë që vizitohen nga turistët. Shikojeni videon më poshtë dhe kuptoni cilat janë vendet tjera, në mënyrë që të keni kujdes se çfarë të vizitoni të ardhmen. /Lajmi.net

YouTube player