​Cana tregon pse u martua me italiane e jo shqiptare

Lorik Canën ka treguar se pse është martuar me italiane e jo me shqiptare.

Sport

23/04/2015 16:37

Kapiteni i kombëtares shqiptare, Lorik Cana ka treguar arsyet se pse ai nuk është martuar me një vajzë italiane, e jo shqiptare.

Ai tha se gruaja e tij Monica e premtoi se djali i tyre do të mësoj shqipen dhe do të ndjek traditat shqiptare.

“Unë kam dashur të martohem me një femër shqiptare, por Monica më premtoi se fëmijët tanë do të flisnim shqip dhe do të mësonin traditat tona”, thotë Cana gjatë një emisioni në Agon Channel.