Qielli – Lajmi.net

Mëngjesi si në përralla: Rruga “magjike” që ka mahnitur të gjithë

Fenomeni në qiell i njohur si re-roll, është një ngjarje e rrallë, por pavarësisht kësaj, një re e tillë u kap nga kamerat. Ishte një fenomen vërtetë shumë i bukur....

11 March, 2018Lexo më shumë

Tre diej mbi Kinë… spektakël në qiell

Për dy orë banorët e qytetit kinez Harbin, mundën të shijonin një spektakël të pazakontë; një parhelion të shkaktuar nga akumulimi i kristaleve të akullit në atmosferë. Ndryshe, një diell të shumëfishtë....

21 February, 2018Lexo më shumë

Frika nga sulmet aliene, një dritë e madhe shfaqet në qiellin e natës dhe askush nuk mund ta shpjegojë

Një dritë e ndezur që askush nuk mund ta shpjegojë ka ngjallur frikën që speciet e huaja janë gati për të pushtuar Tokën. ...

4 January, 2018Lexo më shumë