pdk – Lajmi.net

Thaçi kujton kohën kur bënte fushatë: Unë i realizoja premtimet

“Të gjithë mund ta pyesin veten: atë që unë e pata premtuar për rritje pagash, a e kam realizuar apo jo? Tash jam duke u takuar me qytetarët për t’i thirrur të dalin në zgjedhje në numër sa më të shumtë. Sa i përket premtimeve zgjedhore, është në përgjejgësi të liderëve nëse atë që premtojnë do ta realizojnë”....

27 May, 2017Lexo më shumë

Kush është zemra e “Fillimit të Ri”, sipas Veselit?

Kryetari i Partisë Demokratike e Kosovës, Kadri Veseli ka thënë  se fuqizimi i ndërmarrjeve të vogla e të mesme, prodhimit e bujqësisë, si dhe fuqizimi i grave dhe të rinjve të komunës së Drenasit dhe mbarë Kosovës, janë zemra e Fillimit të Ri. “Më 11 qershor tregoni se kush është Drenica.Falemnderit, Drenas! #FillimiRi“, ka shkruar […]...

27 May, 2017Lexo më shumë

Hoxhaj prezanton 70 pikat e platformës së PDK-së

Zëvendëskryetari i PDK-së, Ever Hoxhaj, në takimin e partisë të mbajtur sot në Prishtinë, ka prezantuar 70 pikat e platformës së PDK-së për mandatin e ardhshëm qeverisës...

27 May, 2017Lexo më shumë