Pa duar – Lajmi.net

Njëri i verbër dhe tjetri pa duar, shokët e ngushtë që ndihmojnë njëri-tjetrin (Foto)

Ata janë bërë shokë qysh në fëmijëri, duke jetuar me aftësi të kufizuara të cilat dikë tjetër do ta ndalonin të bënin shumë gjëra. Por, së bashku ata kanë arritur diçka të pabesueshme....

13 February, 2017Lexo më shumë

Pa duar dhe me një këmbë të shkurtuar, vozitë makinën (Foto/Video)

Një grua e re e lindur pa krahë, është shndërruar në inspirim për miliona njerëz, të cilët janë mahnitur nga video që kanë parë në Youtube, se si ajo kujdeset për çdo gjë me këmbët e saj....

4 February, 2017Lexo më shumë

Pa duar, por luan perfekt në kitarë (Video)

Emri i tij është Mark. Ka lindur në vitin 1973....

30 November, 2016Lexo më shumë