Mitrovica – Lajmi.net

Bahtiri nuk ndalet, publikon formularin e peticionit për bashkimin e Mitrovicës

Pavarësisht se Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), i ka kthyer përgjigje negative, Agim Bahtiri po vazhdon me idenë e tij për bashkimin e Mitrovicës....

23 December, 2018Lexo më shumë

Bahtiri nuk heq dorë nga ideja për bashkim të Mitrovicës, bën thirrje për peticion

Pavarësisht se Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal i ka kthyer përgjigje negative, kryetari i pjesës jugore të Mitrovicës, Agim Bahtiri vazhdon të këmbëngul me idenë e tij për bashkimin e Mitrovicës. ...

20 December, 2018Lexo më shumë

Dështon ideja e Agim Bahtirit, nuk bashkohet Mitrovica

Ministria e Administrimit e Pushtetit Lokal nuk ka përfillur kërkesën e kryetarit të Mitrovicës, Agim Bahtiri, për bashkimin e Mitrovicës në një komunë dhe nuk ka lejuar që kërkesa të kalojë te Qeveria e Kosovës....

18 December, 2018Lexo më shumë