Lidhja – Lajmi.net

Zbulohet lidhja e dy konkurrentëve në “Dance With Me”?

Në spektakle të ndryshme ku konkurrentët performojnë për javë të tëra, nuk përjashtohet mundësia edhe për lidhje dashurie....

11 November, 2017Lexo më shumë

Zgjidhni çiftin ku gjeni veten dhe zbuloni ç’thotë fotoja për lidhjen tuaj

Me siguri fotoja e mësipërme ju ka bërë të vini buzën, përse jo edhe të kujtoni të gjitha herët ku divani apo një kënd tjetër i shtëpisë është bërë bashkëshoqërues i dashurisë suaj. ...

5 November, 2017Lexo më shumë

Gjërat e vogla që duhet të bëni çdo ditë në mënyrë që lidhja juaj të jetë e fortë dhe e qëndrueshme

Jeta ka tendencë të na sulmojë dhe të parët që e vuajnë janë marrëdhëniet tona. Por, nuk duhet të lini ditën e zënë dhe lodhjen të fitojë....

29 October, 2017Lexo më shumë