Jetë – Lajmi.net

Të vërtetat për jetën që askush nuk i pranon

Kur dikush ju tregon se si është realiteti, me të vërtetë ju duket i papërballueshëm....

10 September, 2017Lexo më shumë

Shkencëtarët bien dakord: Ja dhe sa vite jetë i ka mbetur njerëzimit

Përgjatë shekullit të kaluar njerëzimi ka bërë shpikje të mëdha....

29 August, 2017Lexo më shumë

Ky është aeroplani që do të shpëtoj shumë jetë në rast rreziku (Video)

Ish-inxhinier i aviacionit dhe hetuesi i aksidenteve ajrore, Vladimir Tatarenko, ka arritur të krijoi një kabinë të ndashme nga aeroplani që bart pasagjerë, e që potencialisht mund të ndahej nga aeroplani në rast rreziku....

12 August, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->