Në këto zona do të ketë ndërprerje të rrymës në vikend – Lajmi.net
Në këto zona do të ketë ndërprerje të rrymës në vikend
Autori: Lajmi.net EkonomiLajme 16:37, 3 May 2018
Keds ka bërë publik planin e ndaljes së rrymës gjatë vikendit. Siç ka njoftuar kjo kompani, ndërprerja e rrymës që do të ndodhë për disa orë në disa zona të Kosovës dhe ndalesat janë të planifikuara për shakë të disa intervenimeve.

Më poshtë mund të shihni planin e KEDS:

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.05.2018 në NS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti (Obiliq) (Kodi: 15019001) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujëisjelëlsi, Berishët dhe Fakultetin e Gazetarisë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 07.05.2018 në NS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Shkabaj, Mazgit një pjesë e Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 07.05.2018 në NS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bërnicë (Montingu) (Kodi: 15019007) prej orës 14:00 deri në ora15:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Berrnica, NSH Monting, Noti.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

 

1.

Më 05.05.2018 në NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J 22 Preoci (Kodi: 10000001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemrës EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe  Auto Mekanika.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shkarkuesve të mbitensionit dhe ndarësit linjor 10(20) kV në trafo- shtyllën ekzistuese të ndërtuar.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.05.2018 në NS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Velezha (Kodi: 31000030) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste, Mulliri Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.   

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i Lp.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 07.05.2018 në NS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kamenica (Kodi: 31000029) prej orës 09:00 deri në ora 09:15 si dhe nga ora 11:45 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Lagje Gurishti, Petrovë,Lagje Arbana . 

Kurse NS 10/0.4kV Tranzit Arbana(Beteja e Pashtrikut (kodi:31000029037)

  Do te nderprehet nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Beteja e Pashtrikut.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kabllove 0.4 kV nga transformatori në ormanin e tensionit të ulët.

2.

Më 07.05.2018 në NS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shiroka (Kodi: 32000005) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Banesat e Benafit,banesat e Shabanit,Çendra Zejtare, 1,banesat prapa Kekut,Shiroka, pjesët periferike të Therandës (Rr.Reqani);

 

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i kabllove të tensionit lartë.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 06.05.2018 në NS 35/10 kV Gjilani lll (Kodi: 60062)  do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prelepnica, Gjilan (Zabeli i S.Agës, Mulliri i Arapit, Qenar Qeshme, Q.Qeshme – te farmat), Velekincë , Fani, Therrtorja, Fludi, TMK-ja, Stacioni i pompave Velekincë, Resti, Laza, Lagjeja Dheu i Bardhë,Rr Reshat Ymeri,Elevia Qelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi, Agim Rashiti, Ujësjellësi dhe Fabrika e baterive.

 Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i stabilimenteve të reja 35 [kV] në NS 110/35 [kV] “Gjlani 1”.

2.

Më 06.05.2018 në NS 35/10 kV Gjilani ll (Kodi: 60062)  do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kufcë, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmatë, Dragancë, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm, Draganci i Vjetër, Xhamia e Medresesë, Konvikti, KFOR-i, Ambulanca e Dardanisë, Fabrika e banesave.

 Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i stabilimenteve të reja 35 [kV] në NS 110/35 [kV] “Gjlani 1”.

2.

Më 06.05.2018 në TS 35/10 kV Artanë (Kodi: 60024)  do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 10:10  si dhe nga ora 13:00 deri në ora 13:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolonia e Vjetër, Kolonia e Minatorëve, Tullari, Jasenoviku, Qeranoviku, Bostoni, Turiqevci, Vllasaliu, Izvori, Koznica, Svarqaku, Prekoci, Manishinca Zebinca, Vuqaku, Llabjani, Llajshevci, Dragovci, Kukavica, Gulmivoda,  Minierat 6kV dhe Bunjakët.

 Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i stabilimenteve të reja 35 [kV] në NS 110/35 [kV] “Gjlani 1”.

3.

Më 06.05.2018 në TS 35/0.4 kV Guri (Kodi: 60024)   do të ndërprehet prej orës10:00 deri në ora 10:10 si dhe nga ora 13:00 deri në ora 13:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: SHPK Guri

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i stabilimenteve të reja 35 [kV] në NS 110/35 [kV] “Gjlani 1”.

 Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.05.2018 në NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobrusha 1 (Kodi: 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Prekalla, Dobrusha, Kashica, Dobrusha e Epërme, Staradrani, Elshani, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme, dhe të Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë  dhe ndërrim i shtyllave të kalbura.

1.

Më 07.05.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV 7/2 (Kodi: 51000016) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:TS 7/1, 7/2, 7/3, 7/4, Xhamia e Kuqe.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 07.05.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bankosi(Kodi: 51000017) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet:Qendra e Qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 07.05.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shtëpia e Kulturës (Kodi: 51000018) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Shtëpia e kulturës, te Stadoni, rr.TMK-së, rr.Nëna Terezë, rr.Ahmet Xhikolli.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.05.2018 në NS 110/10kV Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 si dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci I Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë, Buqani dhe Duboviku.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave dhe vendosja e konzollave në Dubovik.

2.

Më 06.05.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dardania 2 (Kodi: 51000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Benzines Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi2, Jasiqi1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika, Ndermarrja Asfalti, Te Bellopoja, Dardanija 2, Dardania 1,Dardanija 7 dhe Dardanija 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Vënia në punë e trafo-blindes së re dhe nxjerrjen nga puna të trafos-mobile.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.05.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Opterusha (Kodi: 82000010) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

 

Më 07.05.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stone Cestle  Podrumi (Kodi: 82000010) prej orës 12:30 deri në ora14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Osa, Stone Castle, Vineyards&Winery L.L.C dhe rr.486 Xhelal Hajda-Toni.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 05.05.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Komuna (Kodi: 82000008) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.491 Vëllezrit Frashëri, rr.494 Bekim Sylka, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani, rr.500 28 Nëntori, rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, rr.514 Bajram Veliu, rr.515 Islam Krasniqi, rr.516 Vëllezrit Haradinaj, rr.520 Halil Thaqi, rr.521 Viktimat e Marsit, rr.522 Jahja Danuza, rr.523 Halil Hamza, rr.524 Kuvendi i Lezhës, rr.528 Fitim e Enver Duraku dhe rr.557 Bedri Berisha.

Arsyeja e ndërprerjes: Largimi i kabllit ekzistues të vjetër dhe demontimi i shtyllave të vjetra ekzistuese.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.05.2018 në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra 1 (Kodi: 41000006) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Një pjesë e qytetit, rrugët “Lidhja e Prizrenit” , “Tahir Sinani” , “Komandant Kumanova” Ambulanta  etj.

Arsyeja e ndërprerjes: Largimi i kabllit ekzistues të vjetër dhe demontimi i shtyllave të vjetra ekzistuese./Lajmi.net/

Fotolajm

Rita, Dua dhe Era.
?>

ke nje LAJM

Jeni në vend të ngjarjes, apo dëshironi ta ndani ndonjë storie me të tjerët?

Klikoni në butonin më poshtë

DËRGO