Zyrtare: FIFA me super-lajm për gjyqtarët kosovarë

FA publikon listën e gjyqtarëve të rinj gjithmonë në fund të vitit  ku aty gjenden edhe ata që ishin më herët. 

Sport

08/12/2016 22:38

Këtë vit kjo listë ka një risi pasi aty gjenden edhe tre gjyqtarë nga Kosova.

Tre gjyqtarët nga Kosova, kryesori Genc Nuza dhe asistentët, Fatlum Berisha dhe Bujar Selimaj janë pjesë e kësaj listë, shkruan GazetaOlle.com.

Në këtë listë të publikuar për zonën e Evropës (UEFA) ku ndodhen mbi 500 gjyqtarë nga të gjitha kategoritë, gjyqtari ynë Nuza është më i riu pasi ka vetëm 27 vjet.

Për ta parë listën e plotë mund të klikoni këtu.

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6.