Zoti dhe Zonja Darkglass

Catherine Zeta Jones dje nuk i dha rëndësi asgjëje, duke u fshehur pas syzeve të errëta të saj – njejt siç bëri burri i saj, Micheal Douglas pasi që martesa e tyre u godit nga ‘gurët’. Caterine, 43 vjeçare, e kishte vënë unazën e saj të martesës, derisa i vizitonte ndërlidhësit e FedEx në New…

ShowBiz

06/09/2013 12:55

Catherine Zeta Jones dje nuk i dha rëndësi asgjëje, duke u fshehur pas syzeve të errëta të saj – njejt siç bëri burri i saj, Micheal Douglas pasi që martesa e tyre u godit nga ‘gurët’.

Caterine, 43 vjeçare, e kishte vënë unazën e saj të martesës, derisa i vizitonte ndërlidhësit e FedEx në New York.

Michael, 60 vjeçar, nën petkun e hijes së tij, arriti të kthehet në shtëpi për herë të parë, që nga paraqitja e tij, pasi që ata jetonin të ndarë.

Ai e ktheu në Manhattan’in e tyre jastëkun pas disa javësh që ishte duke promovuar ‘Liberace biopic Behinde The Candelabra’ dhe rrëmbeu një  çmim GQ në Londër.

Me parë ai e mohonte që martesa e tyre ishte duke marrë fund duke insistuar: ‘Gruaja ime dhe unë jemi mirë’.