Zhvishet politikanja super-seksi e Danimarkës (FOTO)

Ajo është e re, e bukur, por mbi të gjitha është konservatore. Nikita Klaestrup, 20 vjeçare është në qendër të vëmendjes së mediave jo vetëm në vendin e saj në Danimarkë por anembanë globit, tanimë ajo është një fenomen. Në 110-vjetorin e partisë, ajo befasoi me një veshtje provokuese ndoshta me qëllimin që të kapë…

ShowBiz

08/03/2015 09:45

Ajo është e re, e bukur, por mbi të gjitha është konservatore.
Nikita Klaestrup, 20 vjeçare është në qendër të vëmendjes së mediave jo vetëm në vendin e saj në Danimarkë por anembanë globit, tanimë ajo është një fenomen. Në 110-vjetorin e partisë, ajo befasoi me një veshtje provokuese ndoshta me qëllimin që të kapë vëmendjen e publikut dhe të sigurojë përkrahësit e saj, pse jo.
Pas këtyre shfaqjeve të nxehta, me foto erotike në rrjetet sociale, Playboy tanimë i ka bërë një ofertë.

 

1_9431 4a41e6378a083de826a2bacd5cd8c3c9 bb183397f7f6f7008079 bf852646109fd8db35150514f89c3625 Datskaya-FF.md_ nikita_k_by_vizar-d57x5pz Nikita-Klæstrup2-570.jpg q_80-http-images.contentful.com-ogz4nxetbde6-2b5VjDB4PO4q6q4aSuyW0m-ae55dc32d2f74f6906aaddd0ce56fe40-girls-nikita-klaestrup-4

4a41e6378a083de826a2bacd5cd8c3c9 54f98ab97a383