Zhduket një vajzë në Gjilan, del me shoqet e saja dhe nuk kthehet më

Një femër nga Gjilani është zhdukur para dy ditësh. Policia raporton se ankuesja kosovare ka raportuar se vajza e saj e mitur, viktima femër  kosovare, ka dalë nga shtëpia (me shoqet e saja) dhe nuk dihet vendndodhja e saj. Lidhur me rastin është informuar prokurori. Ndërsa, njësitet policore janë duke hetuar rastin. /Lajmi.net/

Lajme

19/08/2022 08:37

Një femër nga Gjilani është zhdukur para dy ditësh.

Policia raporton se ankuesja kosovare ka raportuar se vajza e saj e mitur, viktima femër  kosovare, ka dalë nga shtëpia (me shoqet e saja) dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Lidhur me rastin është informuar prokurori.

Ndërsa, njësitet policore janë duke hetuar rastin. /Lajmi.net/