Zgjidhja e prindërve për të dalluar trinjaket identike

Prindërit e tyre Karen dhe Ian Gilbert e kanë të pamundur t’i dallojnë trinjaket e tyre por fatmirësisht e kanë gjetur një zgjidhje.

Fun

06/08/2015 23:35

Kur Fion,Madison dhe Paige ishin bebe, çifti i pikturonte atyre gishtat e këmbëve që të dinin kush ishin.

Megjithatë kur trinjaket mbushën dy vjeç prindërit gjetën një mënyrë tjetër për t’i dalluar duke u veshur atyre atlete me ngjyra të ndryshme.

“Nuk është një trend mode. Ne vuajmë për t’i dalluar”, u shpreh e ëma e tyre.

Ian dhe Karen u shokuan kur morën vesh që prisnin trinjakë pasi ishte një mundësi 1 në 160 mijë.

Trinjaket gjithashtu kanë marrë pjesë dhe në shfaqje televizive si TV’s Casuallity dhe dramën “Stella” pasi duke qenë identikë mund të luanin të njëjtin personazh.