Yllka Gashi kritikon..!

Aktorja e njohur Yllka Gashi nuk është shumë e pranishme me postime në rrjete sociale, por kur shkruan ajo godet…

ShowBiz

23/01/2015 13:56

Yllka ka zgjedhur që përmes një postimi në ‘Facebook’, ti kritikojë ata që po shkojnë në ‘Fittnes’ dhe më shumë po bëjnë fotografi se sa ushtrime.

’Ju që po bëni ‘’check’’- in nëpër gym-a, aman, ushtroni bile e definoni diqysh ata muskuj të shkret se s’po ka kuptim kur po ju shohim live me pa rezultatin e burekut e jo të gym-it. ‪anti reklamë për gym”. ishte mbishkrimi i aktores së njohur. Lajmi.net