Volvo XC90 premton një vozitje të rehatshme

Modeli i ri Volvos zbulohet në Shanghai Auto Show, kjo makinë është e kalsit të lart, ku ka vetëm 4 vende dhe është projektuar për të ofruar një nivel të ri të luksit.

Auto & Tek

20/04/2015 14:53

Volvo XC90 në ulëset mbrapa do të ketë në funksion masazhe dhe në qendër ka një mbajtës filxhani, si dhe një frigorifer të vendosur paralel.

Ky model i ri është mjaft komfort, dhe nëse krahasohet me modelin e parë XC90 është shumë larg tij i cili në brendinë e tij ofron më shumë si  lëkurë të detajuar në qymyr apo ngjyrat bionde, një ekran të madh, transmeton Lajmi.net

XC90 Excellence ka bërë izolim shtesë si dhe gomat të reja nga Pirelli. Koncepti i ri është i një modeli të veçantë luksoz të bazuar në makina Volvo ekzistues.