Videoja me të cilën të gjithë frustrohen me Adriana Limën (Video)

Kjo video në të cilën protagoniste kryesore është modelja Adriana Lima, ka bërë nervoz shumë njerëz.

ShowBiz

25/08/2015 11:27

‘Grey Wolves’ (Ujqit gri) është një grup terrorist në Turqi, të cilët janë përgjegjës për vdekjen e qindra njerëzve dhe kanë planifikuar të vrasin Papa John Palin e dytë. Ata janë themeluar në Turqi para 40 viteve.

Në një video të filmuar me telefon, Adriana Lima thotë emrin e tyre ‘bozkurtlar’ (ujqit) dhe me dorë bën simbolin e tyre e madje edhe bën si ujk, transmeton Lajmi.net.

Videoja ka nxjerrë shumë komente negative ndërsa përfaqësuesit e modeles janë arsyetuar se ajo nuk ia ka pasur idenë se kush kanë qenë, pasi bokseri i Adrianës i kanë thënë ky ishte simboli i palestrës në Miami./Lajmi.net

YouTube player