Vetura më e shtrenjtë në botë, ky është çmimi i saj

19:04 | 5 Mars 2019

Bugatti La Voiture Noire është makina e re më të shtrenjta të ndërtuara ndonjëherë.

“Kur ekipi dhe unë filluam të dizajnonim këtë makinë”, thotë projektuesi Bugatti Etienne Salomé, “ne mendonim t’i vendosnim një çmim të lartë’, transmeton lajmi.net.

‘La Voiture Noire’, është ndërtuar dhe në pronësi të njeriut që e kishte projektuar atë, djalin e Ettore Bugatti, Jean.

Megjithëse nuk janë bërë me dije specifikat e makinës, për të thuhet se i është vendosur një çmim astronomik prej 11 milionë dollarësh. /Lajmi.net/