Vetura madhështore e Ferrari

Vetura është punuar në mënyrë madhështore për të pasur një rezultat mahnitës. Madje edhe zhurmës së dyerve i është kushtuar shumë kujdes që të lëshojnë një tingull të bukur kur të hapen/mbyllen.

Auto & Tek

09/03/2015 15:40

Ferrari 488 GTB është i paparashikueshëm. Ka më shumë fuqi, më shumë shpejtësi, linja më agresive dhe madje edhe më shumë kthesa.

Ka një formë organike, rrjedhëse, aerodinamike që duket sikur është i latuar nga disa meteor nga flaka e kuqe. Ajo arrin 100kmh në vetëm 3 sekonda, transmeton Lajmi.net.

Ndryshe nga Ferrari 458, kjo veturë e re vjen me një motor V8 3.9 litërsh, i cili është i rritur me dy turbombushës të montuar në mes të shasisë, nën një dritare të bukur të vogël.

Ka më shumë fuqi dhe çifte rrotulluese, por Ferrari ka bërë edhe më shumë përmirësime në aerodinamikë.

Më poshtë mund t’i shihni fotografitë e kësaj veture gjatë debutimit në Gjenevë, të cilat janë thjeshtë madhështore.

vs03-04_1233cxs-1.0 vs03-04_1234cxs.0 vs03-04_1234cxs-1.0 vs03-04_1234cxs-2.0vs03-04_1234cxs-3.0 vs03-04_1235cxs.0 vs03-04_1237cxs.0 vs03-04_1237cxs-1.0 vs03-04_1237cxs-2.0 vs03-04_1237cxs-3.0 vs03-04_1238cxs-1.0 vs03-04_1239cxs.0 vs03-04_1249cxs.0 vs03-04_1250cxs.0 vs03-04_1250cxs-1.0vs03-04_1226cxs.0 vs03-04_1229cxs.0 vs03-04_1229cxs-3.0 vs03-04_1230cxs.0 vs03-04_1231cxs.0 vs03-04_1233cxs.0